Kunstnagels

Acrylnagels Beautysalon Sue Je nagels verfraaien of verstevigen kan op verschillende manieren. Ik adviseer u hierover graag, zodat ik aan de hand van u wensen het beste resultaat kan leveren. Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze. De basis voor kunstnagels begint bij acryl of gel. De mogelijkheden die ik u kan bieden zijn onbeperkt en variëren van een natuurlijke look tot een uitbundig design.

Acryl is één van de meest gebruikte producten voor het verfraaien van nagels en kenmerkt zich door hardheid en duurzaamheid. Met acryl kunnen mooie, dunne nagels gemaakt worden die optimale stevigheid bieden.
Bij acrylnagels wordt er door middel van acrylpoeder en liquid een nagel gemaakt op de natuurlijke nagelplaat. Wanneer de acrylpoeder met de “liquid” wordt samengevoegd ontstaat er een chemische reactie met als gevolg een zachte substantie. Deze bolvormige brei wordt met een penseel op de nagel aangebracht.
Binnen een aantal minuten wordt de acryl substantie hard.
De nagels harden uit aan de lucht. Nadat de acrylnagels zijn uitgehard worden ze gevijld en kunnen ze op verschillende manieren worden versierd en afgewerkt.
De acrylnagels zijn pas volledig uitgehard na ongeveer 24-48 uur. Het voordeel van acrylnagels boven gelnagels is dat u niet onder de UV lamp hoeft.

Acrylnagels Beautysalon Sue  
 
 
Aangezien de natuurlijke nagel ongeveer 1 millimeter per week groeit is het raadzaam
om uw nagels om de 3 á 4 weken een nabehandeling te geven.
 
 
 

Nabehandeling

Doordat de natuurlijke nagel groeit onder de kunstnagel ontstaat er uitgroei. Daarbij komt dat de verhouding van de kunstnagel na een aantal weken niet meer juist is.
Kortom, dan is het tijd voor een nabehandeling. Tijdens een nabehandeling wordt het oude product (in dit geval acryl ) voor het grote deel weg gevijld.
Vervolgens wordt er een nieuwe nagel opgebouwd.
Deze nagel kan in dezelfde kleurstelling gemaakt worden als voor de nabehandeling, maar u kunt ook iets anders kiezen.
Na de nabehandeling zien je nagels er weer als nieuw uit

PRIJZEN ACRYL NAGELS
Nieuwe Set
Naturel€ 35,00
French Manicure€ 37,50
Kleur of Glitter€ 40,00
Nabehandeling binnen 4 weken
Naturel€ 27,50
French Manicure€ 30,00
Kleur of Glitter€ 32,50
Nail Art€ 10,00
Nagelreparatie€   2,50