Kunstnagels

Gelnagels Beautysalon Sue
Uw nagels verfraaien of verstevigen kan op verschillende manieren. Wij adviseren u hierover graag, zodat ik aan de hand van u wensen het beste resultaat kan leveren. Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Vaak scheuren ze in of splijten ze.
De basis voor kunstnagels begint bij acryl of gel.
Beide soorten kunstnagels, zowel gelnagels als acrylnagels kunnen in de allerlei vormen en kleuren gestyled worden en zorgen voor een mooi verzorgde en natuurlijke uitstraling van de handen of juist een meer glossy en opvallende look. Het grootste voordeel van gelnagels is vooral dat ze veel echter lijken dan acrylnagels, ze zijn stevig maar toch flexibel zoals uw echte nagel. Een ander praktisch voordeel van de gel variant is dat de hars reukloos is waardoor het zelfs voor zwangere vrouwen veilig is om te gebruiken.

Een gelnagel is een kunstnagel die erg veel lijkt op onze natuurlijke nagels. In vergelijking met de bekende acrylnagel zijn ze veel dunner en flexibeler waardoor ze heel natuurlijk lijken. De naam zegt het al, de nagels worden gemaakt met een gel. Dit is een dikke, stroperige substantie die wordt aangebracht op uw eigen nagel en vervolgens wordt uitgehard door UV-licht .

De gel is vrijwel geurloos en (meestal) hypoallergeen.
De gel laag kan op uw nagel aangebracht worden als versteviging, en om uw eigen nagel de kans te geven om te groeien.
 
Acrylnagels Beautysalon Sue U kunt er ook voor kiezen om uw nagels eerst te laten verlengen door
middel van een tip of sjabloon. De gel nagels zijn verkrijgbaar in naturel
voor een mooie “french manicure” in diverse kleuren en met glittertjes.
De gel nagel kan vervolgens gevijld worden in de gewenste vorm en ze kunnen ook versierd worden met eventueel nailart.
Aangezien de natuurlijke nagel ongeveer 1 millimeter per week groeit is het raadzaam om uw nagels om de 3 a 4 weken een nabehandeling te geven.

Nabehandeling

Doordat de natuurlijke nagel groeit onder de kunstnagel ontstaat er uitgroei. Daarbij komt dat de verhouding van de kunstnagel na een aantal weken niet meer juist is. Kortom, dan is het tijd voor een nabehandeling. Tijdens een nabehandeling wordt het oude product (in dit geval gel ) voor het grote deel weg gevijld. Vervolgens wordt er een nieuwe nagel opgebouwd. Deze nagel kan in dezelfde kleurstelling gemaakt worden als voor de nabehandeling, maar
u kunt ook iets anders kiezen. Na de nabehandeling zien je nagels er weer als nieuw uit !

PRIJZEN GEL NAGELS
Nieuwe set
Naturel€ 35,00
French Manicure€ 37,50
Kleur of Glitter€ 40,00
Nabehandeling binnen 4 weken
Naturel€ 27,50
French Manicure€ 30,00
Kleur of Glitter€ 32,50
Nail Art€ 10,00
Nagelreparatie€   2,50